Skip to content

Mondhygiëniste in verpleeghuis Amsterdam

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Mondhygiëniste in verpleeghuis Amsterdam

3 dagen per week ZZP. Per direct.


Werken bij Ouderenmondzorgpraktijk

Onze cliënten wonen veelal in verpleeghuizen en worden beperkt door ouderdom en ziekte. De meeste van hen kunnen niet meer voor zichzelf zorgen. Vaak met ingrijpende gevolgen voor hun gebit en daarmee voor hun algemene gezondheid en welzijn. Hier kan jij, als tandarts in onze praktijk, het verschil maken. Met goede mondzorg lever je een beslissende bijdrage aan de levenskwaliteit van de meest kwetsbare mensen in onze samenleving.

Zorg met aandacht
Onze cliënten vallen meestal onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ). We declareren dan niet per verrichting, maar op basis van het WLZ uurtarief. Daardoor kunnen we de zorg écht afstemmen op de individuele behoefte per cliënt en hoge kwaliteit leveren. Een extra beloning is bovendien de waardering van onze cliënten voor onze persoonlijk aanpak.

 
Open bedrijfscultuur

Als tandarts bij OuderenmondzorgPraktijk maak je deel uit van een jong enthousiast en gezellig team, dat alle benodigde disciplines vertegenwoordigt. We hechten veel waarde aan een goede sfeer en open onderlinge communicatie. Samen maken wij ons sterk voor goede mondzorg voor onze cliënten.


De praktijk

Op de grootste locatie hebben we een ingerichte behandelkamer. Op de kleinere locaties komen we aan huis voor consulten en indien nodig met mobiele apparatuur voor de behandelingVragen? Bel 0851308567 en vraag naar Nadi.

Vereisten


Gewenst:

- Je levert graag een waardevolle bijdrage, door onze ouderen te helpen in de zorgafhankelijke fase van hun leven.

- Affiniteit met onze doelgroep en empathisch vermogen

- Flexibel, geduldig en soms ook daadkrachtig


Vereist:

- Een AGB code

- Goede beheersing van de Nederlandse taal

- Basis computervaardigheden (Outlook, Word, Exquise, Teams).


 

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar